Kattoremontti Pori

KuvaKuvaKuva
  • Kattoremontti, lukkosaumakatto, kattoremontti pori
  • Kattoremontti Pori, Lukkosaumakatto, saumakatto, pystysaumakate
  • Katto Porissa
  • Katto Pori
Puutarhakatu 7
2015

Konstailematon lukkosaumasaumakatto antaa vanhalle talolle sen tarvitseman luotettavan sääsuojan. Puutarhakadulla tämä kohde ei suinkaan ole ainoa, vaan sana hyvin tehdystä työstä on poikinut useita kohteita alueella. Eräs asiakas sanoikin, että ”olette kohta tehneet alueella vähän joka taloon jotakin remonttia”. Tällainen luonnehdinta on mieluista kuultavaa. Lähellä tapahtuva remontti herättää näkemään silmin havaittavat edut jotka remontti tuo talolle. Remonttiin tyytyväisen naapurin sana painaa enemmän kuin paraskaan myyntipuhe.

Miten remontoimme?

Alkutilanne: Vanha tiilikuviopelti oli asennettu suoraan huopakaton päälle ja ongelmana oli haalistunut maalipinta, joka oli alkanut hilseilemään.

Toteutus: Purettiin peltikate ja sen alla oleva huopakate. Tienpuoleisella lappeella paljastui melkoisen paha lahovaurio, joka oli seurausta puutteellisesta tuuletuksesta kattorakenteissa. Lahovauriot korjattiin ja vanhan katon päälle rakennettiin uusi tuulettuva kattorakenne. Rakennetta suunniteltaessa on otettu erityisesti huomioon, että tuuletus toimisi aidosti suoran pellin alla.

Lopputulos: Katemateriaaliksi valittu Ruukin Classic -lukkosaumapelti oli erittäin hyvä valinta ja lopputuloksesta tuli näyttävä ja ryhdikäs.