Taloyhtiöt

Rivitalon katto

 

3. Asiakaslupausta 

 

Miksi remontti meiltä? 

 

 1. Pitävä hintatakuu - pitää asiakkaan tyytyväisenä 

Rakennusliike Haapa-ahon hinnoittelu on kilpailukykyinen, meillä on yli 10 vuoden kokemus haastavistakin kohteista, mikä tuo varmuutta asennuksiin. Meidän hinnoittelumallimme toimii. Laskemme luotettavasti todelliset kustannukset. Tapoihimme ei kuulu keksiä lisälaskuja. Toimintamme perustuu luottamukseen, jonka takia meillä on erittäin tyytyväiset asiakkaat ja suosittelijat. 

 

 2. Varma toimitus takaa luotettavan lopputuloksen  

Suunnittelukäynnistä lähtien palvelemme asiakasta. Tavoitat meidät puhelimesta. Vastaamme kaikkiin kysymyksiin ja haluamme varmistaa, että jokainen asiakas on tyytyväinen työhömme. Olemme keskittyneet laadukkaisiin remontteihin

 

Toimintamme alustasti olemme myöntäneet pitkän takuun remonteillemme. Käytännössä se tarkoittaa panostamista asioihin, joilla katto, verhoukset ja ikkunat, sekä ovet saadaan kestämään kymmeniä vuosia. Lisäksi meillä on omat kokeneet asentajat, jolloin voimme toteuttaa remontin myös nopealla aikataululla. Käytämme kattoremonteissa nostureita, jotta tavarat saadaan turvallisesti ja tehokkaasti katolle ja remontti etenee. 

 

 3. Katot, puuverhoukset ja ikkunat ja ovet, kaikki meiltä 

Usein kiinteistön ulkopuoliset remontit ovat kokonaisuus, joka toteutetaan vaiheittain osana taloyhtiön suunnitelmaa. Hyvin hoidetut kiinteistöt erottuvat edukseen. Remonttien keskittäminen yhdelle luotettavalle toimijalle kannattaa. Tieto remonttien kokonaisuudesta säästää yllätyksiltä.  

 

Suosittelemme yleensä remonttien aloittamisen katosta, koska sen vuotamattomuus ja rakenteiden hengittävyys on elinehto rakennuksen kunnon säilymiselle. Kun teemme katon, huomioimme jo siinä vaiheessa remonttisuunnitelman seuraavan vaiheen. Meillä on myös näkemys siitä, miltä kokonaisuus tulee näyttämään. 

 

Järkevä remontti nostaa ja säilyttää kiinteistön arvoa. Ensivaikutelma rakennuksesta syntyy jo pihalla.