Palvelutalon kattoremontti

KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
  • palvelukodin kattoremontti, kattoremonttiurakka, kanttoremontti projekti, konesaumakatto
  • monitahoinen katto, konesaumakatto, tuplasaumakatto, konesaumakatot Pori
  • katolla liikkuminen, turvallinen katto, kattoturvatuotteet, lumiesteet, kattotikkaat, kulkusillat
  • palvelukodin kattoremontti, kattoremonttiurakka, kanttoremontti projekti, konesaumakatto
  • palvelukodin kattoremontti, konesaumakatto, peltisepäntyö, kattoremontit Pori
  • palvelutalon kattoremontti, kattoremontit Pori, konesaumakatto, tuplasaumakatto, saumapeltikatto
2014

Palvelukodin kattoremontti

Palvelukodin laajennus- ja verhousremontin yhteydessä paljastui, että katto oli tullut tiensä päähän. Katon pinta-ala on noin 1000 m².

Kattoremontin toteutus

Alkutilanne: Vanha saumapeltikatto oli suoraan sanottuna vaarallinen. Se oli asennettu suoraan pärekaton päälle ja oli käytännössä kiinni vain harjalta ja räystäiltä. Myös tuuletuksessa oli vakavia puutteita. Koko katto oli purettava kattoniskoille asti.

Toteutus: Remontin yhteydessä purettiin vanhan peltikaton lisäksi päreet ja pahasti tummuneet ruodelaudat. Pohjatöiden yhteydessä vanha notkahtanut katto oikaistiin suoraksi, rakenteita vahvistettiin, korotettiin ja lisättiin aluskate. Samalla varmistettiin riittävä tuuletus. Myös räystäslaudoitus oli uusittava. Uusi 0,6mm mattapural* -pinnoitteinen tummanharmaa pelti asennettiin perinteisenä peltisepän työnä, tuplasaumattuna.

Lopputulos: Asiakas oli tyytyväinen lopputulokseen ja remontin toteutukseen. Aikataulut pitivät ja työ eteni suunnitelmien mukaisesti katon massiivisuudesta ja haastavasta muodosta huolimatta. Erityiskiitosta saimme palvelukodin päivittäisen toiminnan huomiomisesta remontin toteutuksessa.

(*)Mattapural -pinnoite on polyuretaanimaali, jolla 20 vuoden esteettinen takuu, ei hilseile ja on päällemaalattavissa vesiohenteisilla panssarimaaleilla, esim. Tikkurilan Panssari Akva.