Kattoremontti Pori

KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
  • Lukkosaumakatto, potkusaumapelti, kattoremontti Pori
  • purkutyöt
  • Aluskatteet, anti con rankka
  • Otsalaudat, ruodelaudat
  • Kattoremontti Pori, kattoremontit
Koivumäentie, Pori
2014

Kattoremontti

Koivumäentiellä on kaunis keltainen talo mukavassa pihapiirissä. Katto vain oli päässyt haalistumaan ja maali hilseilemään.

Kattoremontin toteutus

Alkutilanne: Vanha pelti oli pahasti haalistunut ja vaihtanut väriä, sekä paikoin alkanut hilseilemään. Huolta aiheutti myös puutteellinen tuuletus yhdistettynä puuttuviin aluskatteisiin.

Toteutus: Vanha katto purettiin, asennettiin juoksut (48x48), joilla katto vahvistettiin ja oikaistiin suoraksi. Tämän päälle tuli aluskate Anti con Rankka, jonka päälle tuuletusrimat (22x50) ja ruoteet (25x100). Räystäslaudoitus tehtiin 20x145 hienosahatusta, valkoisella pohjamaalatusta laudasta ja laudat maalattiin vielä asennuksen jälkeen Tikkurilan Vinhalla. Peltinä konesaumajäljitelmä 0,6mm Ruukin Classic -lukkosaumapelti. Remontissa varmistimme korvausilman saannin räystäiltä ja tuuletuksen harjapellin alta.

Lopputulos: Ryhdikäs katto antaa ryhtiä koko talon olemukselle ja ennen kaikkea katossa on asiankuuluva tuulettuvuus. Katto on valmis kestämään aikaa huolellisen toteutuksen ja laadukkaiden materiaalien ansiosta.