Ulkoverhousremontti, Pori

Tuulettuva Ulkoverhousratkaisu.jpg
Ulkoverhousremontti Pori 2.jpg
Vanha Ulkoverhous.jpg
Vanha Ulkoseina.jpg
Uusittu Ovi.jpg
Lautaseinan Uusiminen.jpg
Ulkoseinan Pinnan Uusiminen.jpg
Lautaverhoilu.jpg
Ikkunanpielet Ulkoverhousremontit Pori.jpg
Lautaverhoilu Ulkoverhousremontti Pori.jpg
Uusi Lautaseina.jpg
Ulkoverhous Vaakalaudoitus Puuverhous.jpg
Seinan Tikkaat Liukusuojalla.jpg
Ulkoverhousremontit Pori Ulkoseinan Valaistus.jpg
Uusi Lautaseina Omakotitaloon Pori.jpg
Ulkoverhous Kuntoon Pori.jpg
Ulkoverhous Pori P 8.jpg
Pori 2019

Upea parannus omakotitalon ulkoverhoukseen!

Miltä tuntuu, kun koti näyttää ulkoverhousremontin jälkeen yli 50 vuotta nuoremmalta kuin ennen remonttia. Se on parannus, jota ei tahdo uskoa todeksi. Mitä kaikkea todellisuudessa muuttuu, kun tehdään uusi ulkoverhous. Onko remontti vain silmänkääntötemppu vai onko sillä muita hyötyjä, jotka vaikuttavat asumiseen.

Ulkoverhousremontin hyödyt

Kanervankadun ulkoverhous oli rapistuneen näköinen. Remontin seurauksena kiinteistön arvo nousi tuntuvasti ulkonäön lisäksi lämmöneristyksen, toimivan tuuletuksen ja paremman sisäilman laadun osalta.

Vanha ratkaisu ei hengittänyt

Vanha ratkaisu oli hengittämätön. Ulkoverhousta oli remontoitu aikaisemmin niin, että vanhan ulkoverhouksen päälle oli asennettu villa ja villan päälle uusi verhous. Ratkaisussa ei ollut mitään tuuletusvälejä. Hengittämättömyys näkyi myös ulospäin. Ulkoverhouksen puut lahosivat todella nopeasti huonoon kuntoon. Kun tuuletusta ei ole, kosteus kertyy eristeisiin ja rakenteisiin. Vanhojen omakotitalojen ulkoverhous on aikanaan toiminut lautojen välistä. Tämä on ollut vallitseva rakennustapa aikanaan. Ratkaisu lakkaa toimimasta, kun tuuletukseen varatut raot pintalautojen välissä maalataan umpeen.

Älä jätä tuuletusta pois uudesta verhouksesta

Verhouksen uusijana varmista, ettet uusi vain pintaa, jos rakenteet ja eristeet ovat lahonneet tai homeessa. Toki kunnolla tehty ulkoverhousremontti maksaa enemmän kuin pelkkä maalaus tai pintalaudan vaihto. Kunnolla tehdyllä ulkoverhouksella on talosi arvolle huomattavasti pitkäkestoisempi vaikutus. Uusi tuuletusratkaisu ei myöskään mene tukkoon huoltomaalatessa.

Näin toteutimme uuden verhouksen

Purimme kaksi vanhaa verhousta pois kaikkine villa ja purueristeineen. Rakensimme uuden tehokkaan eristyksen ekovillasta. Eristeen ja pintalaudan väliin jätimme tuuletusriman, mikä vie tehokkaasti kondenssikosteuden pois. Ratkaisulla saadaan tuplahyöty parempi lämmöneristys, ilmanlaatua parantava ja kosteusongelmia estävä tuuletus.

Me panostamme laatuun, se tekee ulkoverhouksesta erittäin kauniin

Siisti työnjälkemme on myös erittäin merkittävä tekijä siinä, mikä on asunnon rahallinen arvo remontin jälkeen. Materiaalien ja erilaisten ratkaisujen lisäksi haluamme tehdä silmälle hienoa jälkeä, siksi meidät on valittu useiden kartanoiden remonttikumppaneiksi.
 

Mitä kaikkea muuta oman kotisi ulkoverhousremontti voisi sisältää?

Ulkoverhousremontin kokonaisuuteen kuului tässä kohteessa myös uudet ikkunanpuitteet, ulko-ovet, pääovea suojaava kattolippa, kahdet turvatikkaat liukusuojauksella sekä lisävalaistusta seiniin ja pihalle tuovat uudet ulkovalot.