Rakennusliike Haapa-aho

Image00

Rakennusliike Haapa-ahon omistaa kolme veljestä, jotka ovat vahvasti jokapäiväisessä työssä mukana. Arto ja Ville ovat työnjohtajia remonteissa ja Veikko pitää asiakkaat hyvällä tuulella hoitaen toimistoa, sekä yrityksen myyntiä ja markkinointia. Rakennusliike Haapa-ahon toimitilat sijaitsevat Luvialla.

Image01

Rakennusliike Haapa-aho perustettiin vuonna 2006 ja laajeni nopeasti, kun sana hyvin tehdystä työstä levisi. Rakennusliike Haapa-ahon kattoremontteja, ulkoverhousremontteja, sekä ovi- ja ikkunaremontteja onkin toteutettu jo satoja Satakunnan alueella.

Image04

Toimintamme kulmakivi on, että tekemiemme remonttien vaikutus asuntojen ulkonäölle ja arvolle ovat huomattavia. Emme tee remontteja vain siksi, että ne ovat välttämättömiä, vaan remonttimme antavat mahdollisuuden parempaan ja haluamme antaa aidosti laadukkaan vaihtoehdon.

Image03

Tavoitteemme ovat korkealla työn laadussa ja koko henkilökuntamme on aidosti sitoutunut laatutavoitteisiimme. Asiakastyytyväisyyden osalta tavoite on kunnianhimoisesti 100%. Tällä hetkellä asiakastyytyväisyys on yli 99%. Tämän johdosta meille riittää kysyntää. Rakennusliike Haapa-aho työllistää vakituisesti yli kymmenen ammattilaista.

Image02

Remontin yhteydessä teemme mielellämme myös pienemmät huoltotoimenpiteet.

Henkilökuntamme ammattitaito ja tekemisen ilo takaavat asiakkaille laadukkaan työn. Annamme vastuuta työntekijöillemme jotka ajattelevat asiakkaan parasta.

Image06

Rakennusliike Haapa-ahon erikoisvahvuutena on peltisepän osaaminen. Teemme pellit, peltilistat, museomutkasarjat ja muut rakennuspeltityöt mittatilaustyönä.

Image05

Valmistamme pellit konesaumakatoille omalla rivikoneella.

”Suunnittelu ja huolellinen työ ovat yrityksemme ehdottomat vahvuudet. Remontti on iso päätös niin viihtyvyyden kuin kustannustenkin osalta. Rakennusliike Haapa-aho tekee kauniita koteja. Olemme luotettava ja mukava yhteistyökumppani. Emme painosta asiakasta ostamaan, vaan annamme aikaa miettiä. Luotamme siihen että asiakas itse valitsee parhaan ratkaisun. Meidät on helppo kutsua kylään. Katsotaan sitten, mitä voisimme tehdä”

Veikko Haapa-aho - toimitusjohtaja