Taloyhtiöt

Taloyhtion Kattoremontit Pori

3. Asiakaslupausta - Miksi remontti meiltä?

1. Pitävä hintatakuu - pitää asiakkaan tyytyväisenä

Rakennusliike Haapa-ahon hinnoittelu on kilpailukykyinen, meillä on yli 10 vuoden kokemus haastavistakin kohteista, mikä tuo varmuutta asennuksiin. Meidän hinnoittelumallimme toimii. Laskemme luotettavasti todelliset kustannukset. Tapoihimme ei kuulu keksiä lisälaskuja. Toimintamme perustuu luottamukseen, jonka takia meillä on erittäin tyytyväiset asiakkaat ja suosittelijat.

2. Varma toimitus - takaa luotettavan lopputuloksen

Nosturiavusteinen Kattoasennus Pori

Suunnittelukäynnistä lähtien palvelemme asiakasta. Tavoitat meidät helposti puhelimella tai sähköpostilla. Vastaamme kaikkiin kysymyksiin ja haluamme varmistaa, että jokainen asiakas on tyytyväinen työhömme. Olemme keskittyneet laadukkaisiin remontteihin.

Toimintamme alusta asti olemme myöntäneet pitkän takuun remonteillemme. Käytännössä se tarkoittaa panostamista asioihin, joilla katto, verhoukset ja ikkunat, sekä ovet saadaan kestämään kymmeniä vuosia. Lisäksi meille on omat kokeneet asentajat, joten voimme toteuttaa remontit tehokkaasti aikataululla. Käytämme kattoremonteissa nosturia, jotta rakennustarvikkeet saadaan turvallisesti ja tehokkaasti katolle.

3. Katot, puuverhoukset ja ikkunat ja ovet, kaikki meiltä

Usein kiinteistön ulkopuoliset remontit ovat kokonaisuus, joka toteutetaan vaiheittain osana taloyhtiön suunnitelmaa. Hyvin hoidetut kiinteistöt erottuvat edukseen. Remontin keskittäminen yhdelle luotettavalle toimijalle kannattaa. Tieto remonttien kokonaisuudesta säästää yllätyksiltä.

Suosittelemme yleensä remonttien aloittamista katosta, koska sen vuotamattomuus ja rakenteiden hengittävyys ovat elinehto rakennuksen kunnon säilymiselle. Kun teemme katon huomioimme jo siinä vaiheessa remonttisuunnitelman seuraavaan vaiheen. Meillä on myös näkemys siitä, miltä kokonaisuus tulee näyttämään.

Asbestin Purku Asbestikatti Kvarttikatto Kattoremontit Pori

Järkevä remontti nostaa ja säilyttää kiinteistön arvoa. Ensivaikutelma taloyhtiöstä syntyy jo pihalla.

Kattoremontit Taloyhtiot Pori