Taloyhtiön kattoremontti, Pori

KuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuva
  • asunto-osakeyhtiön kattoremontit, konesaumakatto, loiva katto, tiivis katto
  • konesaumakaton tekijat Porissa, aito konesaumakatto, tuplasaumakatto, kattoremontti Pori
  • konesaumakatto, vedenpitävä matalakatto, laadukas katto, kattoremontit Pori
  • ulosviennit katolle, kattopiiput, konesaumakatto, peltisepäntyö Pori
  • taloyhtiön kattoremontit, Pori, konesaumakatto, rivitalo
  • loiva konesaumakatto, vedenpitävä, kattoremontti Pori, taloyhtiö, rivitaloyhtiö
  • rannit konesaumakatto, matala kaato, vesi pois katolta, kattoremontti Pori
  • peltisepäntyö, pelti, seinäpanelointi, konesaumakatot, kerrostalon kattoremontit Pori
Pori
2018

Siisti työnjälki miellytti erityisesti As. Oy Pihakäppärän asukkaita

As. Oy Pihakäppärä sijaitsee Porissa Kalevanpuistossa. Kattopinta-alaa kolmessa E:n muotoisessa talossa on yhteensä yli 2500m2. Katoissa on loivat kallistukset sekä seinille ulottuva pellitys. Loivuuden takia tarvitaan erittäin vesitiivis ratkaisu. Vaihtoehtoina olivat huopakatto tai konesaumakatto. Taloissa oli alun perin huopakatot. Huopakatto ei vedä kuitenkaan pitkäikäisyydessään vertoja konesaumatulle peltikatolle. Konesaumaus kestää isolle ja loivalle katolle muodostuvan kuorman ja sään vaihtelun kaikissa olosuhteissa vuosikymmenestä toiseen. Erityispiirteenä yhdellä kolmesta talosta oli 13 kattoikkunaa.

Satakunnan Kansa uutisoi työstämme kuumalla katolla

Asentajat osoittivat esimerkillistä asennetta hellekesänä 2018. Ruskea pelti kun oli jopa yli +80C lämpöinen. Pellistä kun ottaa kiinni se vaatii kovaa asennetta. Lisäksi ilman pitkälahkeisia housuja peltiä ei voi työstää polvet peltiä vasten. Varsin kuumaa hommaa. Satakunnan Kansa kertoi uutisjutussaan siitä, miten asentajamme pystyvät tekemään töitä tuollaisessa kuumuudessa.

Tavaramerkkimme on siisti työnjälki

Pihakäppärän asukkaat olivat pistäneet merkille työjäljen siisteyden ja sitä kehuttiin somea myöten. Siisti työnjälki onkin ollut tavaramerkkimme alusta asti. Remonttimme oikeasti nostavat kiinteistöjen arvoa tuntuvasti ja ovat parasta laatua. Mahdollisiin reklamaatioihin ja kysymyksiin vastaamme nopeasti. Asennustyölle annamme jopa 10 vuoden takuun. Materiaalitakuu on sitäkin pidempi. Toimintamallissamme tähtäämme aina pitkäikäisyyteen ja laatuun, josta 10 vuoden takuu kertoo. Näillä takuilla, ei ole varaa tehdä huonoja kattoja.