Taloyhtiön kattoremontti Pori

KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
  • kerrostalon konesaumakatto, taloyhtiön kattoremontti, kattoremontti Pori, kattoremontti talvella
  • Kattoremonnti Pori, taloyhtiön kattoremontti, kerrostalon katon remontointi, peltisepäntyöt,
  • peltisepäntyö, konesaumakaton tekijä, konesaumakatot, kerrostalon kattoremontit Pori
  • kattoremontti Pori, taloyhtiön kattoremontti, konesaumakatto talvella
  • peltisepäntyöt taloyhtiöön, peltisepäntyöt kerrostaloon, katon huoltotyöt
  • Katon asennus talvella, peltisepäntyöt, kattoremontti Pori, kerrostalon kattoremontti
Pori
2019

Kerrostalon katon yllättävistä ongelmista päästiin eroon!

Säveltäjänkatu 9:n kerrostalo on pieni pätkä kerrostalojen rivistössä lähellä Porin keskustaa. Katon pinta-ala on n. 80m2 ja katto on 8 metrin korkeudessa maanpinnasta. Katossa tiedettiin olevan joitain vuotokohtia ja katto oli muutenkin huonossa kunnossa. Puretun katon alla oli myös yllättävä ilmanvaihtoratkaisu.

Vanha ilmanvaihtopiippu oli purettu ja vedetty pelti sen päälle. Katossa oli valtava kondenssivesiongelma, kun kaikki kerrostalon alhaalta ylös virtaava ilma jäi pellin alle kiihdyttäen veden kondensoitumista pellin alapuolella. Piippuja ei tietenkään saa peittää, koska niillä on omat tärkeät tehtävänsä. Veden kondensoituminen on luonnollista katon pinnan alapuolelle. Siksi hoidamme sen kuivattamisen rakentamalla tuuletusvälit pellin ja aluskatteen alle.

Kunnon katto ja uusi ilmanvaihtopiippu

Kaikki lahonneet rakenteet korjattiin ja tilalle tehtiin tuulettuvalla rakenteella oleva konesaumakatto. Lisäksi tehtiin ilmanvaihdolle kuuluva ilmanvaihtopiippu peltisepäntyönä. Rakennusliike Haapa-aho tekee niin isojen ja pienien kohteiden kattoremontit ja korjaukset. Jos kattosi kunto askarruttaa, niin voimme tulla paikan päälle katsomaan katon kunnon. Olemme luvialainen perheyritys ja olemme toimineet Satakunnan alueella jo yli 12 vuotta. Kattojen lisäksi teemme ulkoverhousremontit sekä ikkuna- ja oviremontit.