Taloyhtiön kattoremontti, Pori

Taloyhtion Kattoremontit Pori Konesaumakatto Tuplasaumaus.jpg
Kestava Konesaumakatto Kattoremontit Pori.jpg
Rivitalon Kattoremontti Pori Ulosviennit Piiput Peltisepantyot.jpg
Kattoremontti Pori Konesaumattu Loiva Katto.jpg
Kattoremontti Pori Pitkaikainen Katto Laadukas.jpg
Rivitalon Kattoremontti Panoraama Pori Kalevanpuisto.jpg
Kattoremontti Konesaumakatto Pori Panoraama.jpg
Rivitalon Kattoremontti Pori Konesaumakatot Panoraama.jpg
Pori 2018

Siisti työnjälki miellytti erityisesti As. Oy Pihakäppärän asukkaita!

As. Oy Pihakäppärän taloyhtiö sijaitsee Porissa Kalevanpuistossa. Katto pinta-alaa kolmessa E:n mallisessa talossa on yhteensä yli 2500m2. Katoissa on loivat kallistukset ja seinille ulottuva pellitys. Loivuuden takia tarvittiin erittäin vesitiivis vaihtoehto. Vaihtoehtoina oli tehdä huopakatto tai konesaumakatto. Taloissa oli alunperin huopakatot. Huopakatto ei vedä kuitenkaan vertoja pitkäikäisyydessään peltikatolle. Peltikatto on paljon pitkäikäisempi kuin huopakatto. Konesaumaus kestää isolle ja loivalle katolle muodostuvan kuorman ja sään vaihtelut kaikissa olosuhteissa vuosikymmenestä toiseen. Erityispiirteenä yhdellä kolmesta talosta oli 13 kattoikkunaa.

Satakunnan Kansa uutisoi työstämme kuumalla katolla

Asentajat osoittivat esimerkillistä asennetta hellekesänä 2018. Ruskea pelti kun oli yli +80C lämpöinen. Pellistä, kun ottaa kiinni, niin se vaatii kovaa asennetta. Kuumuudesta huolimatta ilman pitkälahkeisia housuja iho ei kestä kosketusta kattoa vasten. Varsin kuumaa hommaa. Satakunnan Kansa kertoi jutussaan, miten asentajamme pystyivät tekemään töitä tuollaisessa kuumuudessa.

Tavaramerkkimme on siisti työnjälki

Pihakäppärän asukkaat olivat pistäneet merkille siistin työnjäljen ja sitä kehuttiin somea myöten. Siisti työnjälki on ollutkin tavaramerkkimme alusta asti. Remonttimme oikeasti nostavat kiinteistöjen arvoa tuntuvasti ja ovat parasta laatua. Mahdollisiin reklamaatioihin ja kysymyksiin vastaamme nopeasti. Asennustyöllemme annamme jopa 10 vuoden takuun. Materiaalitakuut ovat sitäkin pidemmät. Toiminnassamme tähtäämme aina pitkäikäisyyteen ja kestävään laatuun, josta 10 vuoden takuukin kertoo. Näillä takuilla ei ole varaa tehdä huonoja kattoja.

 

Kattoremontit