Kuparikatto Pori

Kuparikatto 4362.jpg
Kuparikatto Porissa.jpg
Kupari Piippu.jpg
Kuparikatto
Kuparikatto 3982
Kuparikatto 4335.jpg
Kuparikatto 4364 0.jpg
Kuparikatto 4389.jpg
Kuparikatto 4390.jpg
Kuparikatto 4470.jpg
Kuparinen Katto.jpg
Kupariranni.jpg
Museomutkasarjakupari 0.jpg
Kuparikatto Pori Kattoremontit 11.jpg
Pori 2017

Katto jalometallista?

Kuparikatto ei ole jokamiehen katto, mutta ei sula mahdottomuuskaan. Kupari on erittäin kestävä kattomateriaali. Kerran kun tekee hyvän kuparikaton, niin sitä ei tarvitse milloinkaan maalata. Tästä johtuen todelliset käyttökustannukset voivat yllättää positiivisesti. Kysy kuparikattoa, jos vähänkään kiinnostuit!

Jalometallit ovat hienoja materiaaleja. Peltiseppäkin melkein herkistyy pehmeästi työstettävästä materiaalista, johon kaunis piha tai taivas heijastaa värejään. Kuparikaton elämä on kuin kertomus. Se patinoituu itsestään ilman siveltimen kosketusta. Aluksi katto sädehtii taianomaisesti, kunnes vanhana sen patina on syvän turkoosin vihreää. Silloin se on istunut pihan väreihin jäädäkseen. Käsintehdyt museomutkasarjat eli vesirännit kruunaavat näyttävän kokonaisuuden.

Kuparikaton voi tehdä myös valmiiksi eri tummuusasteisiin hapetetusta kuparista, tai vaikka valmiiksi patinoidusta kuparista, josta löytyy myös useita vaihtoehtoja. Tässä kohteessa valittiin kuitenkin puhdas käsittelemätön kupari, jolloin kuparin luonnolliset erityisominaisuudet tulevat parhaiten esiin.

Kattoremontit