Kerrostalon kattoremontti, Pori

Kerrostalon Kattoremontti Pori Lukkosaumakatto Telineasennettu 0.jpg
Kerrostalon Lukkosaumakatto Kattoremontti Pori.jpg
Uusi Kupukattoikkuna Kattoremontit Pori Kattoikkuna Porraskaytavaan.jpg
Kerrostoln Kattoremontti Lumiesteet Pori Satakunta.jpg
Kattoluukku Kerrostalon Katto Lukkosaumakatto.jpg
Kerrostalon Harjakatto Remontti Lapetikkaat.jpg
Kerrostalon Kattoremontti Pori Lukkosaumakatto Peltikatto 0.jpg
Pori 2020

Kerrostaloon tehtiin uusi lukkosaumakatto tiilikaton tilalle

Teimme kattoremontin kerrostaloon. Tässä kerrostalossa katon harja oli porrastettu. Vanhan tiilikaton tilalle tuli lukkosaumakatto. Katto oli verrattain loiva, mutta märkien kelien varalle katolle asennettiin kulkusilta ja tikkaat. Rappukäytävän yläpään kupukattoikkuna uusittiin remontin yhteydessä.

Kerrostalojen kattoremonttien toteuttamisessa ja lopputuloksessa yksi tärkeimmistä asioista on turvallisuus. Usein se tarkoittaa asennuksen aikana rakennustelineiden käyttöä, nosturiavusteista asennusta ja tarkkoja pelisääntöjä. Lopputulokseen vaikutetaan jo myyntihetkellä. Kerrostaloyhtiöt ovat lähtökohtaisesti turvallisuushakuisia. Mm. hyvät lumiesteet ovat ehdoton juttu kerrostaloissa jo talojen korkeuden vuoksi. Lumiesteiden olisi syytä olla kuvissa näkyvien lumiesteiden mukaisia, mitkä eivät päästä lumiesteiden välistä kokkareita putoamaan.

Kerrostalojen kattoremontin syy on katon perustehtävän mukainen: Suojata rakennusta ja johtaa vesi pois. Erityispiirteenä isoissa katoissa on, että se myös johtaa ison vesimäärän pois ja kestää paikoitellen syntyviä suurempia lumikuormia. Tuuletus on myös ratkaisevassa osassa, sillä jos jossain, niin isolla katolla kondenssiveden kertyminen on mittavaa ja silloin tarvitaan tuuletusta, mikä vie kosteuden pois.

Rakennusliiketaustastamme on usein ollut hyötyä mahdollisten lisäpaloseinien rakennuksessa ja katon rakenteen laadukkaassa toteutuksessa toimivine tuuletuksineen. Teemme ammattitaidolla kerrostaloihin, rivitaloihin ja omakotitaloihin sekä lukkosauma, että konesaumakattoja

Kattoremontit