Kattoremontti Ulvila

Sonja Ja Toivo.jpg
Muovipinnoitettu Pelti Pinnoite Irronnut 2 2.jpg
Uusi Aumakatto Profiilipellista Ulvila.jpg
Muovipinnoitettu Pelti Pinnoite Irronnut 2 3.jpg
Profiilipelti Aumakattoon Kattoremontit Ulvila.jpg
Muovipinnoitettu Pelti Pinnoite Irronnut 2 1.jpg
Uusittu Pelti Pellin Vaihto Ulvila.jpg
Pellinvaihto Aumapeltikattoon  Kattoremontit Ulvila.jpg
Lumieste  Profiilipeltikattoon Asennettuna.jpg
Muovipinnoitettu Pelti Pinnoite Irronnut.jpg
Uudet Lapetikkaat Asennettuna  Ulvila.jpg
Kulkusilta Katolle Kattoremontti Pori.jpg
Ulvila 2019

Pellinvaihto aumakattoon

Sonja ja Toivo Sippolan kotiin tehtiin pellinvaihto. Katossa oli toimiva aluskate, joten pelkkä pellinvaihto oli perusteltu ratkaisu. Pellin uusimisen syy oli varsin selvä. Hienosti hoidetussa pihassa ärvötti katto, josta pinnoite oli hilseillyt pahasti. Kyseessä oli muovipinnoitettu pelti. Tuloksena oli varsin törkyisen näköinen katto. Tässä tapauksessa se vaikutti myös talon arvoon.

Sonja ja Toivo ovat kaikin puolin tyytyväisiä pellinvaihdon jälkeen. Toivo kertoi, että heidän tuttunsa suositteli Rakennusliike Haapa-ahoa. He tykkäävät tehdä nopeita päätöksiä. Veikko pystyi vastaamaan tähän huutoon. Täsmällinen tarjous perusteluineen ja yhteisymmärrys kattoremontista teki valinnan helpoksi Rakennusliike Haapa-ahon hyväksi. Toivo mietti aluksi, että jos nuo vanhat tikkaat jättäisi uusimatta, mutta kun hän näki tehdyn remontin lopputuloksen, niin ajatus muuttui. Hän soitti Veikolle, että "Kyllä me halutaan uudet tikkaatkin, tule äkkiä vaihtamaan, niin kokonaisuus on kunnossa" Kulkusiltakin hommattiin. Nuohooja on antanut siitä positiivista palautetta.

Yhteistyö asiakkaiden ja asentajien välillä pelasi hienosti. Sippolat tykkäsivät pitää yhteisen kahvitauon asentajien kanssa, jotka saapuivat joka aamu aikaisin katon tekoon. Remontin jälkeen asentajat siivosivat tarkasti jälkensä ja veivät jätteet pois. Sippolat ovat tyytyväisiä, että Rakennusliike Haapa-aho hoiti remonttiin liittyvät pienetkin toiveet.

Kattoremontit