Kattoremontti Ulvila, Uotilantie 4 2017

Kattoremontit Profiilipeltikatot Ulvila.jpg
Kattoremontti Ulvila Peltisepantyot Piipunpellitys Kattuluukku.jpg
Kattoluukku Mittatilaustyo Mittojen Mukaan.jpg
Musta Tiilikuviopelti Katto Suojaa Kosteudelta.jpg
Kattoremontti Musta Tiilikuviopelti Ulvilassa.jpg
Katto Nakyy Nostaa Kiinteiston Arvoa.jpg
Kattoremontit Aumakatto Ulvila.jpg
Kattoikkuna Kattoremontti Kattoikunan Vaihto.jpg
Pori 2017

Uusi katto nostaa kiinteistön arvoa

Asiakas pyysi meitä paikkaamaan tiilikattoaan. Yli kymmenen vuoden kokemus on osoittanut, että aina kannattaa katsoa samalla myös katon yleiskuntoa tiilien alta. Vanhassa katossa olikin rakenteellinen virhe. Katto oli nimittäin asennettu suoraan ruoteen päälle. Vanha katto oli sen vuoksi lahonnut, kun märkien lehtien ja havunneulasten massa oli lahottanut ruoteet. Tämä tapahtui, kun katto ei ollut tuulettuva, koska tuuletusrima puuttui ruoteiden ja katon välistä.

Umpinaiset katot eivät pysy kunnossa

Vanhassa vara parempi, ei suinkaan sovi sanonnaksi kattoja vertailtaessa. On hyvin yleistä, että vanhat katot on rakennettu umpinaisiksi. Myöhemmin rakennettaessa tällaisia ratkaisuja ei saa enää tehdä tai uuden katon uusiminen tulee eteen aivan liian pian. Sateiden määrä on yleisesti lisääntynyt, vaikka kesä 2018 olikin hellekesä.

Mikä katto sopii kotiini?

Uotilantiellä uudesta katosta haluttiin huoltovapaampi, joten tiilikuviopelti vei valinnassa voiton tiilikatosta. Valintaan vaikutti pihalla talon vieressä olevat isot havupuut. Tiilikuviopeltikatto pysyy tässä tapauksessa huomattavasti puhtaampana kuin tiilikatto.

Yksikerroksissa taloissa kannattaa panostaa kattoon

Musta tiilikuviopelti toimii mainiosti talon aumakatossa. Katto on tehty tarkalla vaaterilla ja näyttää todella upealta. Musta pelti tekee aumakatosta arvokkaan näköisen. Katto erottuu selkeänä osana taloa. Tällaisissa yksikerroksisissa suuhteellisen matalissa omakotitaloissa kannattaa laittaa paras mahdollinen katto. Katto on hyvin näkyvillä ja vaikuttaa jo sitäkin kautta selkeästi talon arvoon. Toki laatukatto on aina perusteltu, ettei sadevesi tule sisälle tai kosteus pääse pois katon alta.

Rakennusliike Haapa-aho tarjoaa laadukkaat peltisepäntyöt

Katolle tehtiin siisti piippu, kattoluukku ja ulosviennit sekä kattoikkuna uusittiin. Näissä kaikissa korostuu peltisepän osaaminen. Aina kannattaa kysyä Rakennusliike Haapa-ahosta tarjousta pienempiinkin hommiiin. Teemme piipunpellitykset, rännityöt, museomutkasarjat ja muut peltisepäntyöt huolella ja kunnon takuulla. Lisäksi teemme julkisivuverhoiluita sekä uusimme ovet ja ikkunat.

Kattoremontit