Kattoremontti Pori

Kattoremontti Pori 0.jpg
Vanha Katto.jpg
Purkutyot.jpg
Tiilikatto.jpg
Laadukas Katto.jpg
Ranni.jpg
Tiilikatto Pori 3.jpg
Paatyraystas 0.jpg
Kellahdentie 828 2015

Kattoremontti Kellahdessa

Suuret jalopuut ja kasvit kaunistavat maatalon pihapiiriä Kellahdessa. Ajan mittaan tiilikatto oli menettänyt nuoruuden kuntonsa. Osasyynä juuri mahtavat puut talon vierustassa. Puut jotka antavat paikalle erityisen loiston. Kaikesta tästä haluttiin pitää kiinni. Uudeksi katoksi valittiin myös tiilikatto pihan ja talon tyylin mukaisesti.

Kattoremontin toteutus

Katossa näkyvimpänä ongelmana oli lahonneet räystäät ja voimakas sammaloituminen. Sitäkin suurempi murhe oli voimakkaat lämpövuodot jotka näkyivät parhaiten talvella kun lumi suli lämpövuotoalueilta.Katon lämpöeristeet laitettiin kuntoon. Katto oikaistiin suoraksi ja samalla kattorakennetta vahvistettiin kestämään paremmin tiilikuorman.Kattoremontin yhteydessä uusittiin kuistin seinä, josta puuttui osittain lämpöeristeet.Katemateriaaliksi valittiin A-Tiilikatteen Aura-Strong kattotiilet, joilla on 45 vuoden takuu.

Lopputulos

Uusi katto antaa suojaa talolle. Talon ilme on piristynyt. Vanhat villiviinitkin ovat säästyneet ihailtavan hyvin talon seinustalla. Nurmikkoakaan ei tarvitse kylvää uudestaan, koska telineitä ja kattomateriaaleja on siirretty pihaa kunnioittaen.

Kattoremontit