Kattoremontit

Kattoremontti Rauma 70

Katto on tärkein osa jokaista rakennusta. Katon tehtävä on yhdessä sadevesijärjestelmän kanssa suojata talon rakenteita säiden rasituksilta ja ohjata vedet pois rakennuksen luota. Laadukas, ammattitaidolla suunniteltu ja toteutettu kattoremontti vastaa näihin tarpeisiin. Lisäksi kiinteistön arvo nousee ja asumismukavuus paranee. Meidät tunnetaan viimeistellystä ja siististä työstä sekä erinomaisesta asiakaspalvelusta. Jo sadat tyytyväiset asiakkaat Satakunnassa voivat suositella meitä. 

Miksi tilata kattoremontti Rakennusliike Haapa-aholta?

Teemme profiilipeltikatot, lukkosaumakatot, tiilikatot ja aidot konesaumakatot.

 • Asiakastyytyväisyys yli 99%
 • Olemme aidosti palveluyritys
 • Annamme rakenne- ja vuotamattomuustakuun jopa kymmeneksi vuodeksi
 • Kokemusta jo vuodesta 2006 asti
 • Omat paikalliset asentajat
 • Mahdollisuus koneavusteiseen asennukseen
 • Siisti ja viimeistelty työn jälki
 • Rakennusmääräysten mukainen, tuulettuva kattorakenne
 • Meillä on voimassa olevat asbestipurkuluvat
 • Kattorakentamista täydentävät ulkoverhousremontit, sekä ikkuna- ja oviremontit. Mahdollisuus huomioda kokonaisuuden jaksottaminen, rakennustekninen yhteensopivuus ja toteutuksen yhtenäisyys
 • Vastaamme välittömästi reklamaatioihin
 • Myrskypäivystys 24/7 soita 0449873074

Matalan kynnyksen asiakaspalvelua

Näin saat yhteyden meihin:

Älä arkaile kysyä, jos jokin asia katollasi mietityttää. Puhelinnumeroista tavoitat Veikon ja Jarkon, jotka vastaavat mielellään kysymyksiisi. Voit olla yhteydessä myös Whatsapp-viestien välityksellä. Lähetä vaikka kuva ongelmakohdasta. Halutessasi voit käyttää myös nettisivujen yhteydenottolomaketta tai lähettää sähköpostia. Meihin voit olla yhteydessä myös Facebookin välityksellä. Huomioithan myös myrsky-/huoltopäivystyksen 24/7. Kaikissa tapauksissa pyrimme vastaamaan välittömästi. Tulemme mielellään katsomaan kattosi tilanteen paikan päälle ja saat aina kirjallisen tarjouksen, jonka voit hyväksyä heti tai myöhemmin. Panostamme siihen, että asiointi ja keskustelu kanssamme on helppoa ja mukavaa. Olemme palveluyritys.

Profiilipeltikatto

Profiilipeltikatosta loytyy monia vaihtoehtoja. Kaikkein yleisin lienee tiilikuviopelti, mutta paljon käytetään myös erilaisia aaltopeltejä ja poimupeltejä. Profiilipeltikatto on edullinen vaihtoehto, koska se on helppo ja nopea asentaa. Profiilipelti on hyvä ja turvallinen vaihtoehto, sillä profiilimuoto tukee rakenteiden tuuletusta.

Tämän päivän pural-pinnoitteille annetaan jopa 25 vuoden esteettinen takuu, eli haalistumisongelmaa ei ole. Pural-pinnoitettu pelti on myös päällemaalattavissa vesiohenteisilla panssarimaaleilla.

Lukkosaumakatto

Lukkosaumakatto on konesaumajäljitelmä. Lukkosaumakattoa ei varsinaisesti saumata mitenkään, vaan saumat nimensä mukaisesti lukittuvat. Lukkosaumapelti on huomattavasti helpompi ja nopeampi asentaa kuin konesaumapelti. Tästä syystä se on myös edullisempi. 

Lue lisää lukkosaumakatoista blogistamme.

Tiilikatto

Tiilikatto on säännöllisesti huollettuna hyvin pitkäikäinen katto. Tiilikatto on hiljainen. Tiilikatto antaa talolle arvokkaan vaikutelman. 

Kestävä ja kaunis tiilikatto saadaan aikaan laadukkaalla pohjatyöllä. Pohjatöissä otetaan aina huomioon rakenteiden tuuletus ja kestävyys ja katto oikaistaan suoraksi.

Konesaumakatot

Konesaumakatto on kaikkein pitkäikäisin vaihtoehto. Oikein tehtynä sen saumat ovat 100% vedenpitäviä. Erinomaiset ominaisuudet perustuvat tiivistettyyn tuplasaumaan. Konesaumakatto tehdään peltisepäntyönä. Saumat suljetaan käsin tai koneellisesti. 

Konesaumakaton tekeminen on haastavaa ja vaati peltisepän erityisosaamista. Tästä syystä se on myös huomattavasti arvokkaampi vaihtoehto. 

Lue lisää konesaumakatoista blogistamme.

Referenssit