Ikkunat- ja oviremontit

55 Ikkunaaaa

Teemme ikkuna- ja oviremontit vuosien kokemuksella Porin, Rauman ja koko Satakunnan alueella. Yhteistyökumppaneitamme ikkuna- ja oviremonteissa ovat Lammin ikkunat ja ovet, Karelia-ikkunat ja  Kaskipuu. Tarjoamme asiakkaillemme kaikkein monipuolisimmat ikkunaremontit ja oviremontit, laadusta tinkimättä.

Milloin kannattaa tehdä ikkunaremontti ja oviremontti?

  • Ikkuna tai ovi vuotaa kylmää ilmaa sisälle
  • Pintamaali halkeilee
  • Ikkunan tai oven avaaminen hankaloitunut
  • Aukeamattomat elementti-ikkunat
  • Elementin sisälle kertynyt pölyä tai kosteutta
  • Ränsistynyt yleisilme

Ota yhteyttä alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta, tai suoraan puhelimella. Tulemme mielellämme paikan päälle arvioimaan remontin tarpeen ja antamaan pitävän kustannusarvion. Valitse paikallinen ja luotettava tekijä remontillesi. Käytämme vain suomalaisia ammattimiehiä asentajina. Meillä asiakastyytyväisyys on yli 99%.

Käy tutustumassa Lammin ikkuna- ja ovimalleihin sivuilta www.ovistudio.fi ja www.ikkunastudio.fi ja Karelia-ikkunoihin kareliaikkuna.fi ja Kaskipuun oviin sivulta kaski.fi Valitse sopivat mallit ja pyydä tarjous, tai pyydä asiantuntijamme käymään niin suunnitellaan yhdessä.

Otamme huomioon energia- ja ilmanvaihtoratkaisut

Ikkunaremonteissa tulee huomioda talon ilmanvaihtojärjestelmä. Useissa vanhoissa taloissa on painovoimainen ilmanvaihto. Se tarkoitta sitä, että jostain tulee korvausilmaa kun vanha ilma poistuu ilmanvaihtohormiin. Vanhoissa taloissa asennamme tarvittaessa ikkunoihin korvausilmaventtiilit varmistamaan painovoimaisen ilmanvaihdon toimivuus.

Uudet ikkunat - toimivaa käyttömukavuutta

Uusissa ikkunoissa saranat toimivat kevyelläkin otteella. Se helpottaa huomattavasti ikkunoiden avaamista ja pesua.

Vanhat puuikkunat vaativat säännöllistä huoltoa, varsinkin ulkopuolella. Nykyaikaisissa ikkunoissa ulkopoka ja ulospäin näkyvä karmi on alumiinia. Alumiininen ulkopuoli on huoltovapaa.

Hyvä äänieristys

Uusilla ikkunoilla voidaan parantaa äänieristystä. Jos lähelläsi on melua tuottava katu tai muu vastaava, voimme valita dB-malleista teille parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Ikkunat ja ovet

Kaikkien yhteistyökumppaniemme ikkunat ja ovet ovat Suomessa valmistettua laatutyötä. Valikoima on erittäin runsas värien, muotojen ja lisävarusteiden osalta.

Me asennamme

Se tarkoittaa huolella asennettuja ikkunoita ja ovia. Saat takuun, että ikkunat ja ovet toimivat niin kuin niiden kuuluukin toimia. Vastaamme mahdollisiin reklamaatioihin välittömästi.